Considerations To Know About çanakkale prefabrik

Wiki Article

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki 1 veya 2 katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan two, three katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Prefabrik ev kredi başvurusu yapmak için; eve ait fatura, gelir belgesi, kimlik bilgileri, maaş bordrosu gibi belgelerin banka şubesine verilmesi gerekir. Bunun yanında prefabrik ev kredi başvurusu sadece gerçek kişiler tarafından yapılabiliyor. Tüzel kişiler tarafından başvuru yapılamıyor.

Kırmızı alanları dolduralım Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. Lütfen bu alanları düzeltip tekrar gönderelim

gibi uygun bir teklifle karşılaştıysanız hiç vakit kaybetmeyin. Hemen satın alacağınız arsa ve prefabrik konut ile beraber ruhsat işlemlerini tamamlayın ve içerisine geçip oturmaya başlayın.

Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek yer değiştirilebilir.

Çelik konstrüksiyon ev standart kaplamaların yanı sıra cam cephe, alüminyum cephe kaplama, ahşap kaplama gibi cephe kaplamalarının tamamının uygulanmasına imkan sağlamaktadır.

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili tekirdağ prefabrik olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Türkiye’nin de her noktasında bu işlem gerçekleştirilebiliyor. Bu avantajlar bir araya geldiğinde ise hem daha uygun fiyata ev sahibi olmuş oluyorsunuz hem de herhangi bir mağduriyet yaşamıyorsunuz.

Prefabrik ev fiyatları two+1 dışında tüm hazır ev fiyatları içerisinde dahil olan duş teknesi, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Bu durumların haricinde pakete dahil olan herşey ile birlikte   oldukça uygundur. Ufak bir pazar araştırması yapan herkes görecektir ki, opsiyonlar ne olursa olsun, hazır ev fiyatları diğer yapılara göre ekonomik kalmaktadır.

İyi bir izolasyon yapılmadığı durumda ev içindeki ısının yaklaşık yarısı kaybedilebilir.

Bina ile zemin arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı makine hatlarında üretilen bu evler tüm lojistik imkanlarıyla istenilen yerlere kolayca taşınabiliyor. Kaynaksız yeni birleşim sistemiyle her yerde prefabrik ev firma uzmanlarımızca kurulum yapılarak teslim ediliyor.

Gereksinimlerinizi ve taleplerinizi göz önünde bulundurarak sizler için en uygun modeli tercih edebilirsiniz. Taleplerinize en uygun biçimde yanıt verecek, sizlere ekili çözümler ve ekonomik fiyatlar sunabilecek firmamızı tercih edebilirsiniz.Geleneksel iki katlı konutlara benzeyen ancak prefabrik teknolojisinin avantajlarından faydalanan ev tasarımlarıdır. İki katlı prefabrik evler, daha fazla yaşam alanı sağlamak, aile ihtiyaçlarına ve prefabrik ev tasarım tercihlerine uyum sağlamak veya sınırlı arazi üzerinde daha etkili bir kullanım sağlamak amacıyla tercih edilebilir. İşte two katlı prefabrik çanakkale prefabrik ev tasarımlarına örnekler:

Small houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni olmadan arsada ikamet edip elektrik ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını depo edirne prefabrik ev ile çözebilen yapılardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den başlamaktadır.

Report this wiki page